Spring naar de inhoud

009

Deze voortuin kreeg door ons een volledige metamorfose. Meer bloei en kleur stond hier centraal. De combinatie van cortenstaal en uitgewassen beton komt hier volledig tot zijn recht.

008

Van deze gezellige stadstuin maakten we een creatieve (be)leeftuin! Op een eerder kleine ruimte een groot programma inpassen is voor ons een uitdaging die we met plezier aangaan!

007

Creeëren van een unieke D(T)uin.

006

Urban Jungle te Gent. Stadstuin waar beplanting en verharding naadloos overloopt in elkaar. De planting neemt het stadstuintje gecontroleerd over en brengt een oase van groen en rust midden in de drukke stad.

005

Tuinrenovatie te Deerlijk. Moderne strakke look met speelse stapstenen. 

004

Een project waarin we de rechthoekige contouren van de tuin trachten te vergeten. Door het inbrengen van organische vormen worden nieuwe ruimtes gecreëerd die organische en natuurlijk gaan aanvoelen. Door het toevoegen van enkele meerstammige bomen krijgt de plek nog wat meer karakter.  Daarnaast werd bij de plantkeuze ook rekening gehouden met Stelle de Hond.

003

Een industriële en eigentijdse tuin waarin gekozen werd voor robuuste materialen aangevuld met vaste planten. 

002

Stadstuin te Aalst met een strakke en eigentijdse look. Voor gazon was geen plaats in de tuin. Alles werd aangeplant met bloeiende vaste planten, siergrassen, heesters en bomen.

 

001

Bachelorproef aan de Hogeschool Gent. Ontwerpen en uitwerken van de nieuwe campus schoonmeersen (Z) in opdracht van Hogent.